What to Expect When You're Expecting (2012)

Kaj pričakovati, ko pričakuješ?

DVD, 1h 50min
Stanje podnapisa:: https://www.slo-podnapisi.net/podnapisi.php?search_request=What to Expect When You're Expecting
Država: USA
Režija: Kirk Jones

Zgodba

Pet zelo različnih parov se sooča z enako težavo - kako prebroditi težave in življenjske spremembe v času nosečnosti in pričakovanju prvega otroka? Kljub številnim prebranim knjigam in nenehnim nasvetom prijateljev, zmedeni novopečeni očki in mamice odkrijejo, da v praksi nič ni tako, kot so si želeli in predstavljali. Skušajo si pomagati s skupinskimi terapijami in sestanki, vendar ustvarijo le še večjo čustveno zmešnjavo.

Igralci

Plot

Zabavno in iskreno romantično komedijo Kaj pričakovati, ko pričakuješ je navdihnil istoimenski priročnik za nosečnice, velika svetovna uspešnica (po vsem svetu so prodali več kot 32 milijonov izvodov).

Gurujka televizijskega fitnesa Jules in zvezdnik plesnega šova Evan sta sprva vsa navdušena nad novim članom, a kmalu spoznata, da njuno hitro zvezdniško življenje ni kos vedno bolj zahtevni nosečnosti. Wendy, ki je nora na otroke, spravljajo ob živce nosečniški hormoni in ukazovalna mama. Mož Gary se trudi, da ga ne bi zasenčil njegov tekmovalni oče, ki pričakuje dvojčke z veliko mlajšo ženo. Fotografinja Holly je pripravljena iti na konec sveta, da bi posvojila otroka, njen mož Alex pa skuša svoje strahove glede novega družinskega člana pomiriti v moški podporni skupini, kjer novopečeni očetje prav nič ne olepšujejo resnice. Rosie in Marco pa se znajdeta pred nenavadno dilemo: Kaj storiti, če otrok prehiti prvi zmenek?

Kaj pričakovati, ko pričakuješ je univerzalna in nepredvidljiva komedija o nepričakovanih preizkušnjah in majhnih zmagoslavjih pred prihodom otroka na svet.