Texas Chainsaw 3D (2013)

Teksaški pokol z motorko 3D (2013)

DVD, 1h 32min
Stanje podnapisa:: https://www.slo-podnapisi.net/podnapisi.php?search_request=Texas Chainsaw 3D
Država: USA
Režija: John Luessenhop
Glasba: John Frizzell

Zgodba

Po grozljivih umorih ubijalca z motorko in njegove krvoločne družine se meščani teksaškega mesteca odločijo požgati prizorišče srhljivih zločinov. Od morilske družine preživi le dojenček, deklica Heather, ki ji najdejo rejniško družino. Ko dopolni 20 let, ji odvetnik pove resnico o njeni družini in zaupa oporoko babice, ki ji je zapustila vse premoženje. Heather se s prijatelji odpravi na pot preko Teksasa, vendar se ne zaveda, da jo čaka ponovno srečanje s krvoločnim bratrancem in njegovo motorko. Pred mnogimi leti je skupino petih mladih v mahnem kraju v Teksasu doletela huda tragedija. Gotovo si niso bili mislili, da bodo priča takšni norosti in morbidnosti, kot so ji bili tisti dan. Samo ena od njih je ubežala pokolu; in njeno preživetje je sprožilo verigo dogodkov, ki so, vsaj na videz, končali neopisljivo grozo.
A mnogo jih ni vedelo, da je preživel še nekdo. Dojenček, skrit daleč od vse tiste norosti, in vzgajan v nevednosti o strašnem dnevu in o svojem izvoru.
Leta pozneje mora zdaj že odrasla Heather Miller (Alexandra Daddario) domov, da prevzame dediščino babice, ki je sploh ni bila poznala. Heather se s prijatelji Nikki (Tania Raymonde), Ryanom (Trey Songz) in Kennyjem (Kerum Milicki-Sanchez) poda v Teksas. Na poti poberejo avtoštoparja Darryla (Shaun Sipos), ki si bo še zaželel, da bi ne bi sprejel njihove gostoljubnosti.
Ko prispejo v Teksas, je Heather osupla nad sijajno vilo, ki jo je dobila. Njen odvetnik (Richard Riehle) jo pouči, da je posestvo njeno, a le pod določenimi pogoji: nikoli ga ne sme prodati in slediti mora napotkom, ki ji jih je v pismu pustila babica.
Še preden lahko odpre pismo, se Heather in njeni prijatelji znajdejo pred dolgo izgubljenim sorodnikom, ki je – česar ne vedo – preživel masaker pred leti. Heather se mora sprijazniti s svojo dediščino, a prej mora poskrbeti, da sploh preživi. Kajti na novo odkritemu sorodniku ni mar, ali so njegove žrtve »žlahta« ali ne. Samo kri hoče…