Extreme Ops (2002)

Extreme Ops (2003)

Zgodba

Smučarska prvakinja in dva ekstremna deskarja na snegu se odpravijo v avstrijske Alpe s snemalno ekipo iz Hollywooda, z namenom posneti reklamo za digitalno videokamero. Misija se zalomi, ko nehote s kamero posnamejo skupino srbskih teroristov...
Ekstremni športi pridobijo popolnoma nov pomen, ko se smučarska prvakinja in dva ekstremna deskarja na snegu - ki obvladata vse, od tračnic do ledenih strmin - odpravijo v avstrijske Alpe z snemalno ekipo iz Hollywooda, z namenom posneti reklamo za digitalno videokamero.
Toda že tako nevarni projekt - posneti nameravajo beg pred bližajočim se plazom - se izkaže za še bolj nevarnega, ko eden od snemalcev po nesreči posname skupino teroristov, ki se skriva v isti stavbi, kjer je nastanjena ameriška odprava. Smučarski "dream-team" in drzna ekipa snemalcev imata zdaj še pomembnejši razlog za izvedbo spektakularnega plazu: rešiti morajo sebe - in svet.
Christian Duguay, ki je tudi sam ekstremni smučar, je v tej nemško-britanski koprodukciji ujel na trak osupljive akrobatske prizore, kakršnih še niste videli doslej. V filmu nastopajo priznani igralci z neverjetnim igralskim razponom, ki so dokazali, da znajo kljub temu, da niso vešči atleti ali športniki, dati vse od sebe in svoje like odlično vključiti v napeto dogajanje ter pritisniti na tipko adrenalina.